Imprint

Verantwoordelijk voor inhoud van de website:

Kamps GmbH
Auf dem Mutzer 11
D-41366 Schwalmtal/Duitsland

telefoon: +49 (0) 2163 947 700
fax: +49 (0) 2163 947 701 37-708
e-mail: kundenservice(at)kamps.de

Geregistreerd in het handelsregister van de arrondissementsrechtbank in Mönchengladbach, nr. HRB 14003
Btw-nummer: DE273676870

Directie: Friederike Stöver, Lionel Ladouceur
Vestigingsplaats: Schwalmtal

Wettelijke kennisgeving
Bedankt voor uw bezoek aan onze website en voor uw interesse in onze producten en diensten. Lees de volgende informatie over het gebruik van onze website.

Auteursrecht
Alle inhoud van deze website, met name teksten, afbeeldingen, illustraties, lay-outs, audio, video en geanimeerde bestanden zijn beschermd door auteursrecht en andere wetten inzake intellectueel eigendom. Deze objecten mogen niet worden gekopieerd voor commercieel gebruik of distributie en mogen niet worden aangepast of geplaatst op andere websites, tenzij hiervoor nadrukkelijke, schriftelijke toestemming vooraf is gegeven door Kamps GmbH. Inbreuk op auteursrecht is strafbaar volgens het straf- en burgerlijk recht.

Disclaimer
Kamps GmbH doet er alles aan om de inhoud van deze website actueel en nauwkeurig te houden. Ondanks de nauwgezette zorg, aanvaardt Kamps GmbH geen verantwoordelijkheid voor de relevantie, correctheid en volledigheid van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheidsclaims tegen Kamps GmbH in verband met het directe of indirecte gebruik van de website zijn uitgesloten, tenzij Kamps GmbH met opzet of grove nalatigheid heeft gehandeld. Kamps GmbH behoudt het recht voor, zonder kennisgeving vooraf, informatie en componenten op deze website te wijzigen of toe te voegen.

Alle koppelingen naar externe websites zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Kamps GmbH heeft echter geen invloed op toekomstige aanpassingen aan de gekoppelde websites. We aanvaarden derhalve geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe websites van andere leveranciers. De verantwoordelijke partij en de partij waarmee contact moet worden opgenomen in alle gevallen van wetsovertreding, is de leverancier van de gekoppelde website. Indien Kamps GmbH nadien illegale inhoud op een gekoppelde website vindt, wordt de betreffende koppeling verwijderd.